#WeMakeYourSoftware

PeopleWare maakt kwalitatief superieure, snelle en schaalbare software. Maatwerk, perfect afgestemd op uw noden. Agile ontwikkelen zit in ons DNA. Wij gaan verder waar voor anderen de eindmeet ligt en zorgen ervoor dat uw software een accelerator is voor uw bedrijfsgroei.

Unieke software voor unieke organisaties. Bedrijfskritische software die 24/7 beschikbaar, betrouwbaar en ultraperformant is.

Klaar voor de uitdagingen van morgen? Wij bouwen cloudsoftware en verrijken deze met nieuwe technologieën van het Amazon AWS platform. 

Wij bouwen cutting-edge mobiele applicaties om uw medewerkers en klanten altijd en overal toegang te geven tot relevante bedrijfsgegevens.

Wij beheren, onderhouden en boosten uw bestaande software om die te laten mee evolueren met de verwachtingen van uw bedrijf.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet?

Sempera
#testimonial

Sempera: een zorgeloze 2de pensioenpijler

PensioB, het sectoriële aanvullende pensioenfonds voor arbeiders in de bouw, beheert de organisatie met een team van slechts 4 personen het aanvullende pensioen van meer dan 400 000 aangeslotenen.

Scientist working at the laboratory. Screen image of molecule made by myself
#testimonial

De duurzame motor van Ecachim

Onderzoekslabo Ecachim legde zijn vertrouwen in de innovatieve visie van PeopleWare. De cloudapplicatie herbergt alle chemische recepturen en genereert volautomatisch veiligheidsdocumenten voor hun klanten.

Audience At Outdoor Music Festival
#testimonial

Zetes FasTrace: van festivaltickets tot eID’s

Zetes FasTrace klopte bij PeopleWare aan met de vraag om een flexibel toepasbaar platform voor online ticketverkoop op poten te zetten. Nu, 10 jaar later, zorgt datzelfde platform ook voor VISUM-aanvragen, identiteitskaarten en rijbewijzen.

Onze tevreden klanten