Agile aanpak

Web apps

Native apps

Hybride apps

App laten maken

Een mobiele app laten maken voor uw organisatie? Of wilt u voor een andere toepassing een app laten ontwikkelen? Dan bent u bij PeopleWare aan het juiste adres. Onze professionals staan voor u klaar om samen met uw organisatie een handige, ergonomische en gebruiksvriendelijk mobiele app te ontwikkelen. Zo kunnen uw klanten of uw eigen medewerkers op een mobiele manier met uw bedrijf en andere stakeholders communiceren. Een snellere doorstroom van gegevens, meer transparantie en flexibiliteit dragen bij tot een nog betere en kwaliteitsvolle dienstverlening.

Een app laten maken dat voldoet aan uw wensen

Mobiele apps zijn niet meer weg te denken uit het leven. Het laten ontwikkelen van een mobiele app kan voor uw organisatie een duidelijke meerwaarde bieden. Vanuit een user centric design principe, schetsen wij in onderling overleg met u allereerst mock-ups. Deze mock-ups laten duidelijk laten zien hoe de mobiele applicatie eruit zal zien en hoe deze zich zal gedragen. Pas wanneer het ontwerp definitief is wordt de opdracht gegeven om de app te laten maken. Op die manier verzekeren we ons ervan dat de mobiele app naadloos aansluit bij de wensen van onze klant.

Schakel de expertise van PeopleWare in

Onze mobiele apps zijn zowel op smartphones als op tablets te gebruiken en op ieder besturingssysteem (iOS, Windows en Android). Indien opportuun, kunnen wij via een API de mobiele applicatie met uw bestaande backoffice systeem connecteren. Zodoende kunnen er gegevens uitgewisseld worden en worden bestaande bedrijfsprocessen optimaal gebruikt. Wilt u voor uw bedrijf een mobiele app laten maken door gepassioneerde professionals? Laat PeopleWare u dan helpen! U kunt ons telefonisch bereiken via het volgende telefoonnummer: +32 3 448 33 38.

Heeft u vragen over het laten ontwikkelen van een app? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Ook dan bent u van harte welkom om telefonisch contact op te nemen. Wacht niet langer en schakel onze deskundige expertise in.

Contacteer ons

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us