Agile ontwikkeling

Cloud software

Web applicaties

Mobiele apps

Applicatieontwikkeling

Voor professionele applicatieontwikkeling bent u bij PeopleWare aan het juiste adres. Dankzij de inzet van op maat gemaakte software helpen wij bedrijven bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.

Applicatieontwikkeling: efficiënte communicatie

Een bedrijf kan zich onderscheiden van de concurrentie door een snellere en efficiëntere dienstverlening naar de klant toe. PeopleWare houdt hier rekening mee bij de applicatieontwikkeling door maximaal in te spelen op de verwachtingen van uw klanten en medewerkers. Zeker in deze tijd is het voor bedrijven belangrijk om snel te kunnen schakelen. Een op maat gemaakte applicatie of mobiele app maakt dit mogelijk.

Applicatieontwikkeling gebeurt altijd in nauw overleg met de klant. Er worden eerst mock-ups getekend, waardoor u een goed beeld krijgt van het uiterlijk en het gebruiksgemak van de mobiele app of applicatie. Wanneer deze mock-ups volledig naar wens zijn, starten wij pas met de applicatieontwikkeling ervan.

Uitgebreide mogelijkheden bij PeopleWare

Naast applicatieontwikkeling kan PeopleWare u ook helpen bij het verbeteren van uw bedrijfssoftware door middel van een Managed Application Support en met de ontwikkeling van cloud software. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op via +32 3 448 33 38. Wij vertellen u graag meer.

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us