Agile aanpak

Amazon

Azure

.Net en Java

Cloud applicatie ontwikkeling

Bij PeopleWare bent u aan het juiste adres voor cloud applicatie ontwikkeling. Software in de cloud is altijd beschikbaar, op elke locatie, met een laptop, tablet of smartphone. Met de kennis, ervaring en expertise van PeopleWare op het vlak van cloud applicatie ontwikkeling kan uw bedrijf een betere dienstverlening bieden aan uw klanten, maar ook aan de eigen medewerkers, en dit alles tegen een aanzienlijk lagere operationele kost.

Cloud applicatie ontwikkeling laat u over aan PeopleWare

Bij de ontwikkeling van cloud applicaties komt meer kijken dan bij klassieke software ontwikkeling en vraagt daarom ook een gespecialiseerde aanpak. Bij PeopleWare kunt u met een gerust hart uw cloud applicaties laten ontwikkelen door getalenteerde professionals met een jarenlange ervaring en kennis binnen dit gebied.

Met de inzet van cloud applicaties kunnen uw werknemers bovendien mobiel werken en zijn ze niet langer gebonden aan een bepaalde werkplaats. Dit zorgt niet alleen voor extra flexibiliteit maar het werkt ook efficiënter. En, het vraagt bovendien geen extra investering in hardware.

Strategisch inzetten van cloud software

Door het strategisch inzetten op cloud applicatie ontwikkeling kunt u als bedrijf een voorsprong nemen op uw directe concurrenten. Wij helpen u graag bij het uitdenken, conceptualiseren en ontwikkelen van op maat gemaakte cloud applicaties. Heeft u behoefte aan onze diensten? Neem contact met ons op via +32 3 448 33 38.

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us