Delphi experts

Delphi migraties

Delphi ondersteuning

Delphi support

Delphi ontwikkelaar

PeopleWare is de enige gespecialiseerde Delphi ontwikkelaar in België. Wij zijn reeds meer dan twee decennia vertrouwd met Delphi software ontwikkeling. U kan bij PeopleWare terecht voor het uitbesteden van Delphi software ontwikkeling op maat, maar ook voor het onderhoud van uw bestaande Delphi programmatuur.

Schakel PeopleWare in voor een ervaren Delphi ontwikkelaar

Bij PeopleWare vindt u de broodnodige kennis om de investering in uw bestaande Delphi software veilig te stellen. Wij helpen klanten door Delphi expertise ter beschikking te stellen wanneer een interne Delphi programmeur uw bedrijf verlaat. Onze Delphi ontwikkelaars zorgen ervoor dat uw bestaande Delphi programmatuur feilloos verder blijft werken.

U wenst uw Delphi programma’s te upgraden naar een nieuwere versie van Delphi? Doe dan beroep op onze Delphi ontwikkelaars die een zeer uitgebreide expertise in deze materie hebben.

Om de continuïteit van uw –soms ietwat oudere - Delphi systemen te garanderen heeft PeopleWare Managed Application Support ontwikkeld. Hiermee wordt er op een zorgzame manier correctief en evolutief onderhoud gedaan waardoor uw Delphi software veel langer mee kan dan u ooit tevoren dacht!

Ook voor werken in de cloud en mobiel

PeopleWare is niet enkel een Delphi ontwikkelaar. Wij ontwikkelen ook cloud software en mobiele software op maat maken voor uw bedrijf. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 3 448 33 38

Contacteer ons

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us