Agile aanpak

Projectorganisatie

Cloud en Web

Mobiele apps

Ontwikkeling bedrijfssoftware

Voor de ontwikkeling van uw bedrijfssoftware bent u bij PeopleWare aan het juiste adres. Met de kennis en expertise kunnen wij voor uw organisatie de perfecte bedrijfssoftware ontwikkelen, perfect afgestemd op uw behoeften. Neem dan snel contact met ons op.

Ontwikkeling bedrijfssoftware: optimaliseren van bedrijfsprocessen

PeopleWare hanteert een gestructureerde projectaanpak bij de ontwikkeling en implementatie van bedrijfssoftware.

Wij vinden het belangrijk om nauwgezet naar uw verhaal te luisteren. We confronteren u met verrassende inzichten en denkwijzen. We vertellen u wat u beter wel en niet kunt doen in het kader van de ontwikkeling van bedrijfssoftware. Dit allemaal met één doel: uw business nog beter maken! Human interface aspecten, waaronder 'usability', vormen een belangrijk aandachtspunt.

Bij de ontwikkeling van bedrijfssoftware denken we vandaag niet alleen aan de cloud maar ook aan de ondersteuning van mobiele gebruikers. Zowel medewerkers, klanten en leveranciers zijn mobiel, en verwachten van moderne bedrijfssoftware dat deze van om het even waar en wanneer kan gebruikt worden.

Eigentijdse bedrijfssoftware: een vak apart

Bedrijfssoftware ontwikkelt en omhelst verschillende specialisaties welke PeopleWare graag te uwer beschikking stelt. Wilt u graag meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden op softwaregebied? Bel ons dan via het telefoonnummer +32 3 448 33 38. Onze professionals helpen u graag!

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us