Agile aanpak

Projectorganisatie

Cloud en Web

Mobiele apps

Ontwikkeling software op maat

Voor de ontwikkeling van software op maat moet u bij PeopleWare zijn. Software op maat die naadloos aansluit bij uw organisatie is cruciaal voor uw succes. Bij PeopleWare kunt u terecht voor de ontwikkeling van software op maat, perfect afgestemd op uw eigen behoeften. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten en onze professionals voorzien u graag van de benodigde informatie.

Ontwikkeling van software op maat

De ontwikkeling van software op maat vraagt een zeer gespecialiseerde aanpak. PeopleWare kan terugkijken op meer dan twee decennia ervaring. Voor de ontwikkeling van software op maat gaat onze voorkeur vandaag uit cloud software en mobiele applicaties, idealiter gecombineerd in een performant en efficiënt softwaresysteem op maat.

Wij staan in voor de gehele projectcyclus, gaande van analyse, over ontwerp en design, tot de ontwikkeling en in produktiestelling van de software op maat. De nazorg en support nemen wij graag voor onze rekening. Wij geloven sterk in het feit dat u zich kan onderscheiden in de markt door te kiezen voor de ontwikkeling van software op maat. De ontwikkeling van software op maat in de cloud en/of mobiel, dat is precies wat uw organisatie nodig heeft.

Kies voor het cloud en mobiele tijdperk, kies voor PeopleWare

In onze dienstverlening staat persoonlijk contact centraal. Daarom bent u bij PeopleWare aan het juiste adres voor de ontwikkeling van software op maat. Heeft u behoefte aan een passend advies i.v.m. cloud of mobiele maatsoftware voor uw bedrijf? Neem direct contact op met PeopleWare door te bellen naar +32 3 448 33 38. Wij bieden u graag een persoonlijk advies.

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us