Slider PeopleWare Over Ons

When it comes to business success, it is all about people

Missie

Onze klanten zijn bedrijven die op maat ontworpen software strategisch inzetten om hun unieke bedrijfsprocessen, marktpositie, product- of dienstenaanbod te vrijwaren.

Wij helpen deze organisaties door het unieke karakter dat hen onderscheidt van de concurrentie nog verder te maximaliseren. Dit door de slimme en gerichte inzet van op maat ontworpen softwaresystemen.

Visie

Bij PeopleWare geloven wij sterk dat bedrijven kunnen uitblinken door de efficiënte inzet van de juiste software, zowel op strategisch, operationeel en commercieel niveau. Voorwaarde is dat deze softwaresystemen enerzijds naadloos aansluiten bij de bestaande bedrijfsprocessen en anderzijds voldoende flexibel zijn om zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

Een onderneming kan zich van de concurrentie onderscheiden door een snelle time-to-market, een efficiënte informatiedoorstroming, een betere en snellere dienstverlening aan de klant of een sterker aanbod. De strategische inzet van de juiste, op maat ontworpen software zal hieraan een zeer belangrijke bijdrage leveren.

Voor PeopleWare is software meer dan een instrument: het is het resultaat van een voortdurende strategische samenwerking tussen business en IT.

Succesvolle bedrijven die IT voldoende strategisch bekijken, werken graag samen met een partner als PeopleWare om hun strategische ambities te realiseren.

Waarden

Integriteit

Waarde voor onze klant creëren we door het aangaan van een duurzame langetermijnrelatie en het onbevooroordeeld aanbieden van platformonafhankelijke diensten. Het nakomen van afspraken, planningen en beloftes schept vertrouwen. Wederzijds respect kenmerkt de manier waarop wij met collega's, klanten en leveranciers omgaan.

Communicatief

We willen begrijpen wat onze klanten drijft. Persoonlijk contact is het fundament bij alles wat wij doen en ondernemen. Door actief te luisteren en mee te denken, helpen wij onze klanten excelleren. Open, eerlijk en helder: zo communiceren onze medewerkers met elkaar en met klanten.

Flexibiliteit

Markten, wetgeving en klantenwensen veranderen voortdurend. PeopleWare speelt hier als partner flexibel op in. Rekening houden met verandering om als organisatie onderscheidend te zijn en blijven, zit in ons DNA. PeopleWare kiest er bewust voor uitdagingen aan te gaan, en opdrachten uit te voeren die andere dienstverleners niet willen of kunnen uitvoeren. Fouten die we maken zien we als opportuniteiten om het in de toekomst nog beter te doen.

Mensgerichtheid

We geloven dat het welzijn van onze medewerkers in het belang is van onze eigen organisatie én onze klanten. We vinden het daarom belangrijk dat onze medewerkers plezier en voldoening halen uit het uitoefenen van hun vak. We zorgen voor een stimulerende werkomgeving die hen toelaat elke dag beter te worden, samen te werken en te leren van anderen, zowel binnen als buiten de eigen organisatie. We streven naar een gezonde balans tussen privéleven en werk.

Kennisgedrevenheid

De concurrentiepositie en slagkracht van onze klanten wordt mede bepaald door een slimme wisselwerking tussen ICT en business. Binnen PeopleWare werken bevlogen professionals met jarenlange ervaring, met passie voor hun werk en een diepgaande vakkennis. Zij denken mee op strategisch en operationeel/tactisch niveau en garanderen op die manier kwalitatief hoogstaande oplossingen. Als organisatie cultiveren wij permanente ontwikkeling en vorming die onze werknemers in staat stelt om onze klanten deze uitzonderlijke dienstverlening te kunnen blijven aanbieden

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us