Agile ontwikkeling

Cloud software

Web applicaties

Mobiele apps

Programma ontwikkelaar

PeopleWare is een gespecialiseerde software proramma ontwikkelaar. Wij ontwikkelen programma’s en software op maat van uw organisatie. We zijn een software programma ontwikkelaar van zowel cloud software als van mobiele apps. We leveren kwalitatief hoogwaardige software die performant, schaalbaar en gebruiksvriendelijk is. Wij nemen de gehele projectverantwoordelijkheid op ons, of wij kunnen u adviseren of assisteren in een software project dat u in eigen beheer uitvoert.

PeopleWare als programma ontwikkelaar voor uw bedrijf

Een software programma ontwikkelaar met passie voor cloud software en mobiele apps: dat is precies wie we zijn. Onze gespecialiseerde en gestructureerde aanpak staat garant voor een succesvol project, met respect voor timing en budget. Wij nemen de gehele projectcyclus, gaande van analyse, over ontwerp en design, tot de ontwikkeling en in de produktiestelling van de software op maat op ons. Vanuit een user centric design principe, schetsen wij in onderling overleg met u allereerst mock-ups. Deze laten duidelijk laten zien hoe het software programma eruit zal zien en hoe deze zich zal gedragen.

Ook voor de nazorg en support bieden we optioneel een glasheldere SLA aan.

Programma ontwikkeling: EEN VAK APART

We zijn niet zomaar een software programma ontwikkelaar, wij bieden een totaalpakket op maat. Bent u benieuwd wat onze diensten voor uw bedrijf kunnen betekenen en op welke manier we dat kunnen verwezenlijken? Neem dan eens contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar het telefoonnummer +32 3 448 33 38. We maken dan graag een kennismakingsafspraak waar we u inspireren door al onze mogelijkheden.

Over ons

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us