Andy maakt sinds 2009 deel uit van onze PeopleWare familie zowel als Delphi developer, als .Net ontwikkelaar.

We kennen hem als een man van weinig woorden, althans in gesproken taal. Het tegendeel is waar in geschreven taal… Andy heeft verborgen talenten, hij is enorm creatief in taal en dat bewijst hij met zijn eigen geschreven poëzie.

Als ik hem vraag hoe hij dit talent ontdekt heeft, is zijn antwoord: “Het zit gewoon in mij. Ik ben een creatief persoon. Ik schreef reeds gedichten in mijn tienerjaren, zelfs al vroeger. Het komt er vanzelf uit.

Vele van de gedichten die hij schrijft zijn puur voor zichzelf, maar ook voor anderen. Zo is Andy al een hele tijd bezig met het bundelen van zijn poëzie in een gedichtenboek. Hij droomt ervan om zijn talent ooit een keer te kunnen delen met iedereen.

“Ik zie dit eerder als een project op lange termijn. Momenteel ben ik bezig om mezelf bij te scholen in tekenen. Deze vaardigheid heb ik nodig om nog betere illustraties toe te voegen aan mijn gedichten en een sprekend cover design te ontwerpen.”

Andy schrijft zijn gedichten voornamelijk is het Engels en kunnen gaan van liefde, frustratie en angst tot woede, erotiek, eenzaamheid, twijfel … en zoveel meer.

Speciaal voor deze rubriek schreef Andy in sneltempo een leuk gedicht neer:

With pen and paper on my desk,
I write the words that come to me.
Emotions are the inner drive,
that power creativity.
When ink flows through the fountain pen
and no distractions stop the flow,
words and meaning meet the page
and thus a story starts to grow.