Agile aanpak

Cloud software

Web applicaties

Mobiele apps

Webapplicatie ontwikkelaar

PeopleWare is een ervaren en gespecialiseerde webapplicatie ontwikkelaar. Mobiele ontwikkelingen kunnen heel veel voor uw bedrijf betekenen, echter moeten deze wel precies in uw bedrijfsstrategie passen. Wij onderzoeken graag op welke manier we u van dienst kunnen zijn als webapplicatie ontwikkelaar en wat voor soort applicatie we voor uw bedrijf kunnen ontwikkelen om u een voorsprong op uw concurrentie te kunnen geven.

Webapplicatie ontwikkelaar: voor het ontwikkelen van een op maat gemaakte applicatie

Wij zorgen er als webapplicatie ontwikkelaar natuurlijk voor dat we uw applicaties helemaal op maat ontwikkelen. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus heeft elk bedrijf een andere aanpak nodig. Als we starten met de ontwikkeling van de webapplicatie voor uw bedrijf, maken we allereerst mock-ups waarop precies te zien is hoe de interface van de applicatie eruit komt te zien. Vervolgens onderzoeken we of uw applicatie online, offline of hybride het beste tot zijn recht komt. Daarna zorgen we er uiteraard voor dat de applicatie responsive is voor alle formaten smartphones en tablets en alle besturingssystemen. Na het ontwikkelen van de applicatie verbinden we de app door middel van een API met de bestaande back-office systemen. Dan kan de data-uitwisseling van start gaan en sluit alles naadloos aan op de bestaande bedrijfsstrategie en –processen.

Onderhoud, updates en beheer

Na dat we uw applicatie ontwikkeld hebben, eindigt onze dienstverlening niet. We zorgen er met onze Managed Application Support voor dat uw software en webapplicaties onderhouden, geüpdatet en beheerd worden. Benieuwd wat we precies voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 3 448 33 38. We vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us