Agile aanpak

Cloud software

Web applicaties

Mobiele apps

Webapplicatie ontwikkelaar

PeopleWare is een ervaren en gespecialiseerde webapplicatie ontwikkelaar. Software via het web of de cloud toegankelijk maken voor medewerkers, klanten of leverancier heeft tal van voordelen. Met een kennismakingsafspraak inspireren wij u graag hoe een webapplicatie voor uw bedrijf een competitief voordeel kan opleveren.

Webapplicatie ontwikkeling op maat

Als webapplicatie ontwikkelaar hanteert PeopleWare een gestructureerde projectaanpak bij de ontwikkeling van software. We luisteren nauwgezet naar uw verhaal. We confronteren u met verrassende inzichten en denkwijzen. We vertellen wat u beter wel en niet kunt doen in het kader van uw IT-project. Wij werken vanuit een user centric design. We maken mock-ups van de webapplicatie alvorens ze gebouwd wordt.

 

Een webapplicatie wordt door PeopleWare responsive opgevat. We ontwerpen en ontwikkelen de webapplicatie op zo’n manier dat deze altijd door verschillende type toestellen kan gebruikt worden: van PC’s tot laptops en van tablet tot smartphones.

Een slimme webapplicatie kan m.a.w. een perfecte ondersteuning bieden voor mobiele gebruikers.

Onderhoud, updates en beheer

Nadat de webapplicatie werd ontwikkeld en uitgerold, eindigt onze dienstverlening niet. We zorgen er met onze Managed Application Support voor dat uw software en webapplicaties onderhouden, geüpdatet en beheerd worden. Benieuwd wat we precies voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 3 448 33 38. We vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us