Slider PeopleWare Application Support

Continuïteit en levensduurverlenging van bestaande software

Uw software kan langer mee dan u denkt

Organisaties hebben vaak veel geld en middelen geïnvesteerd in hun bestaande software. Het verloop van IT medewerkers die deze software kennen en ondersteunen vormt een ernstige bedreiging voor de continuïteit van de organisatie. Niet in het minst wanneer het om bedrijfskritische software gaat die gebouwd werd met minder courante technologieën, zoals onder meer Delphi. 

Het is niet eenvoudig om deze IT medewerkers snel te vervangen. De kennis van deze iets 'oudere' technologie is slechts heel beperkt voorhanden, en het risico blijft dat deze medewerkers het bedrijf kunnen verlaten. 

Net om deze problematiek op te lossen, heeft PeopleWare Managed Application Support voor haar klanten opgezet.

Wat Managed Application Support voor u betekent

01
Managed Application Support wordt geleverd door een team van ervaren professionals, niet door individuen. Wij verankeren de kennis die nodig is om uw software up and running te houden. Dit doen we door alles heel zorgvuldig te documenteren.
05
Sofware wordt na verloop van tijd trager met frustratie bij de business tot gevolg. Wij geven uw software een verjongingskuur zodat deze opnieuw sneller reageert. Fouten en tekortkomingen die ergernis opwekken bij gebruikers pakken we meteen aan.
02
Hebt u ook het gevoel dat de vragen van business gebruikers onbeantwoord blijven? Ook dit pakken we aan! We zetten een governance structuur op zodat Business en IT opnieuw een sterke tandem vormen.
06
Uw software hoeft niet langer technologisch achtergesteld te zijn. Wij zorgen voor een technologische upgrade zodat de software opnieuw compatibel is met de hedendaagse normen.
03
Uw software wordt beheerd door een multidisciplinair team van experten. Kennis van uw software wordt gedeeld door meerdere medewerkers.
07
Afspraken en modaliteiten worden glashelder in een SLA overeenkomst ingebakken. U kan op ons rekenen wanneer nodig!
04
Bij PeopleWare vindt u nog die unieke en ondertussen bijna zeldzame kennis van wat 'oudere' technologieën dewelke nodig is om uw software draaiende te houden.
08
Wij zetten een governance structuur op, startend met een project manager. Deze zorgt voor het toezicht op de opdracht, het overleg met de klant en de formele rapportage.

De eerste stap om het leven van uw software te verlengen

Managed Application Support is erop gericht uw investering in software veilig te stellen. Door zorgzaam beheer en onderhoud zal u versteld staan hoe lang uw huidige software nog kan renderen, nu én in de toekomst. Business gebruikers worden optimaal op hun wenken bediend. We brengen een nieuwe dynamiek binnen de organisatie.

Contacteer ons nu! We bekijken dan samen hoe uw software in de toekomst een belangrijke asset kan blijven binnen uw onderneming.

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us