Custom software

Unieke software voor unieke organisaties

Bedrijfskritische software ontwikkelen die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, die betrouwbaar en ultraperformant is? Dan bent u bij PeopleWare aan het juiste adres.

Bij PeopleWare beseffen we dat digitalisering noodzakelijk is om relevant te blijven en te kunnen groeien in een continu en snel veranderende omgeving. 

Software waarop uw organisatie steunt moet perfect afgestemd zijn op zowel de huidige als de toekomstige behoeften en doelstellingen. 

Uw digitaliseringstraject uitbesteden aan PeopleWare?. We staan in voor de business analyse, de opzet van de (cloud) architectuur, het technisch design, de inhouse ontwikkeling, de integratie, de ondersteuning en de levenslange support

Enterprise softwareontwikkeling: professioneel aangepakt

Wij hechten we veel belang aan een uitermate professionele aanpak. 

Complexe software ontwikkelingsprojecten vragen een top-down benadering, waarbij alle aspecten in verschillende iteraties steeds verder verfijnd worden.

We hanteren een beproefde aanpak, maar laten tegelijkertijd ruimte voor een individuele benadering. Voor de ontwikkeling kiezen we voor een proven technologiestack. 

Onze werkwijze is gebaseerd op het DevSecOps en het Agile gedachtegoed. 

Deze aanpak staat garant voor een gestroomlijnd proces, gaande van de bepaling van business requirements, over planning, analyse, ontwerp, ontwikkeling en testing tot de in productiestelling en monitoring. 

Continuous Integration en Continuous Delivery zorgen voor een snelle respons van het ontwikkelteam op uw businesswensen.

Betrouwbare software zonder zorgen

Ook na de oplevering van de software kan u op PeopleWare rekenen. Wij ontzorgen u door het preventief, correctief en adaptief onderhoud op ons te nemen. Door middel van een glasheldere SLA kunt u erop vertrouwen dat uw enterprise software te allen tijde functioneert en beschikbaar is.

Naadloze samenwerking met andere bedrijfssystemen

Uw organisatie heeft al eerder geïnvesteerd in applicaties, systemen en platformen. De meerwaarde van PeopleWare zit in onze ervaring om bestaande software te koppelen met de nieuwe enterprise software. Zo krijgt u één harmonieus en perfect werkend digitaal ecosysteem met datastromen tussen de diverse platformen. Tijdens de analysefase worden de bestaande en nieuwe datastromen meteen in kaart gebracht, opdat uw data naadloos kunnen worden gedeeld tussen de verschillende systemen.

Software van topkwaliteit

Software bouwen die voldoet aan de hoogste technische eisen. Dat doen we door een combinatie van kennis, ervaring en zorgvuldig uitgekozen best practices zoals: test driven development, CI/CD, DevSecOps, code reviews, pair programming, vermijden van technical debt, etc …

Cybersecurity

Veilige software maken vraagt om een integrale aanpak. We passen threat modeling toe binnen elke fase van het project. De eigenlijke ontwikkeling gebeurt volgens DevSecOps. Tot slot zorgen penetration testen (OWASP) voor een finale validatie. 

Toekomst gericht

Door slimme keuzes te maken, startend met ontwerp en (een open) architectuur leggen we de basis voor software die schaalbaar, uitbreidbaar, performant en perfect onderhoudbaar blijft. Een levensduur van de software van 10 tot 15 jaar is geen uitzondering. 

Gerelateerde oplossingen

Applicatie modernisering

Meer flexibiliteit, prestaties en beveiliging door het moderniseren van uw bestaande software systemen.

Applicatie
support

Stel uw investering in uw bestaande software veilig door onderhoud en support over te laten aan PeopleWare.

Team as a Service
(TAAS)

Met een team haal je professionals  in huis die elkaar kennen en die reeds met elkaar hebben samengewerkt.

Klaar om uw organisatie een boost te geven met custom software?