Enterprise software

Unieke software voor unieke organisaties

Bent u op zoek naar bedrijfskritische software die altijd beschikbaar, betrouwbaar en ultraperformant is? Dan bent u bij PeopleWare aan het juiste adres.

Wij begrijpen hoe belangrijk enterprise software is voor uw organisatie. Daarom beheersen wij het hele proces voor u met het oog op sterke kwaliteitscontrole en transparantie: van de strategie over de analyse, design, ontwikkeling en integratie tot de ondersteuning en support. Dit alles volgens het beproefde DevSecOps- en agile gedachtegoed.

Enterprise software: professioneel aangepakt

Software waarop uw organisatie steunt, moet 24/7 toegankelijk, veilig, flexibel én ultraperformant zijn. Maar bovenal moet deze enterprise software perfect afgestemd zijn op de huidige en toekomstige behoeften en doelstellingen van uw organisatie. Onze experten gooien graag al hun skills in de strijd om ook voor uw organisatie state-of-the-art en duurzame enterprise software te maken.

Bovendien garanderen zij een superieure kwaliteit en transparantie dankzij onze DevSecOps- en agile aanpak. Bij PeopleWare hechten we veel belang aan een uitermate professionele aanpak. Wij zien softwareontwikkeling als een effectief productieproces dat nauwkeurig omschreven is en waarvan de kwaliteitsaspecten glashelder zijn. Lees meer over hoe wij projecten aanpakken

Ga voor betrouwbare software zonder zorgen

Ook na de oplevering van de enterprise software kan u op PeopleWare rekenen. Wij ontzorgen u door het preventief, correctief en adaptief onderhoud op ons te nemen. Door middel van een glasheldere SLA kunt u erop vertrouwen dat uw enterprise software te allen tijde functioneert en beschikbaar is.

Garandeer de naadloze samenwerking van al uw bedrijfssystemen

Uw organisatie heeft al eerder geïnvesteerd in applicaties, systemen en platformen. De meerwaarde van PeopleWare zit in onze ervaring met bestaande software te koppelen met de nieuwe enterprise software. Zo krijgt u één harmonieus en perfect werkend digitaal ecosysteem met datastromen tussen de diverse platformen. Tijdens de analysefase worden de bestaande en nieuwe datastromen meteen in kaart gebracht, opdat uw data naadloos kunnen worden gedeeld tussen de verschillende systemen.

Klaar om uw organisatie een boost te geven met enterprise software van superieure kwaliteit?