Applicatie support

Continuïteit en levensduurverlenging van uw bestaande software

Stel uw investering in uw bestaande software veilig door onderhoud en support over te laten aan PeopleWare. Door zorgzaam beheer en onderhoud zal u versteld staan hoe lang uw huidige software nog kan renderen, nu én in de toekomst.

Is de levensduur van uw software bedreigd?

U hebt veel tijd, energie en geld geïnvesteerd in uw bedrijfssoftware. Wanneer IT-medewerkers die deze software kennen en ondersteunen de organisatie verlaten, vormt dit een ernstige bedreiging voor de continuïteit van uw organisatie. Zeker indien het software betreft die gebouwd werd met minder moderne technologieën.

Het is niet eenvoudig om uw IT-professional snel te vervangen. De kennis van deze iets ‘oudere’ technologie is bovendien slechts heel beperkt voorhanden. En hebt u eindelijk iemand gevonden, dan loopt u nog altijd het risico dat deze persoon de organisatie terug verlaat.

Uw software gaat langer mee dan u denkt

PeopleWare biedt een oplossing voor dit zeer specifieke probleem. Wij garanderen de continuïteit van uw bestaande bedrijfssoftware.

Zo kan uw software nog jaren mee en steekt u geen onnodige energie in het draaiend houden van uw al sinds jaren bestaande en functionerende bedrijfsprocessen. En werkt uw software voor u, in plaats van u voor uw software.

What’s in it for you?

1.

Niet afhankelijk van individuen

Onze dienst wordt geleverd door een team van ervaren professionals, niét door individuen. Zo maakt u zich nooit zorgen over over wie er vertrekt of blijft. Wij zorgen voor een solide documentatie en verankering van de kennis die nodig is om uw software up-and-running te houden.

2.

Dialoog en ondersteuning

Hebt u soms het gevoel dat uw vragen over IT en bedrijfssoftware onbeantwoord blijven? Wij pakken dat aan, door met u in dialoog te gaan en een governance structuur op te zetten. Zo worden business en IT een sterke tandem.

3.

Continuïteit

Uw software wordt beheerd door een multidisciplinair team van experten. De kennis van uw software wordt gedeeld door verschillende medewerkers, waardoor de continuïteit gegarandeerd wordt.

4.

Unieke kennis

Bij PeopleWare hebben we specialisten in huis met een grondige kennis van wat uw software draaiende houdt, ook als dit met oudere technologieën gebeurt.

5.

Verjongingskuur

Zelfs de allerbeste software wordt na verloop van tijd trager. Dat dat frustrerend is, hoeven we u niet te vertellen. Maar geen nood: wij geven uw software een grondige verjongingskuur. Fouten en processen die irritaties opwekken, pakken we meteen aan. Zo kan uw software nog jaren mee.

6.

Klaar voor de toekomst

Zelfs al is uw software niet nieuw, daarom hoeft hij nog niet technologisch achter te staan. Wij zorgen voor een technologische upgrade, zodat uw vertrouwde software opnieuw compatibel is met de hedendaagse normen.

7.

Transparante afspraken

Alle afspraken worden glashelder in een SLA-overeenkomst gezet. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

8.

Governance structuur

Wij zetten een governance structuur op en werken met een projectmanager. Deze zorgt voor de opvolging en voor een regelmatige rapportage.

Gerelateerde oplossingen

Applicatie modernisering

Meer flexibiliteit, prestaties en beveiliging door het moderniseren van uw bestaande software systemen.

Applicatie
ontwikkeling

Software ontwikkeling op maat van uw organisatie, veilig, schaalbaar, performant en robuust. 

Team as a Service
(TAAS)

Met een team haal je professionals  in huis die elkaar kennen en die reeds met elkaar hebben samengewerkt.

Wilt u de levensduur van uw software verlengen?