Applicatie modernisering

Maximaliseer de levensduur van uw bestaande software

Het moderniseren van uw bestaande applicaties naar een modern IT-landschap leidt tot kostenbesparingen en verhoogt de flexibiliteit, prestaties en beveiliging. Door zulke modernisering kunnen uw systemen opnieuw voldoen aan de behoeften van uw organisatie. Het resultaat is een efficiëntere en veiligere werkomgeving. Bovendien stelt het u in staat om nieuwe technologieën te integreren en competitief te blijven in de markt. Het moderniseren van uw applicaties biedt een waardevolle investering op de lange termijn.

Uw software gaat nog lang mee

Bestaande applicaties zijn ontwikkeld met verouderde technologieën en frameworks die niet meer voldoen aan hedendaagse normen, wat kan leiden tot technische schuld. Met applicatie modernisering wordt deze schuld niet alleen weggewerkt, maar wordt de software ook in een bredere context onder handen genomen, zodat deze opnieuw voldoet aan de hedendaagse vereisten. 

Voordelen van modernisering

Verhoogde cybersecurity

De beveiliging van bestaande applicaties zal aanzienlijk verhoogd worden, door het updaten van verouderde componenten, het implementeren van sterke authenticatie en autorisatie, en het verbeteren van het patchmanagement. 

Meer dynamiek

Met modernisering kan je kiezen voor een eigentijds flexibel en schaalbaar IT-landschap, dat toelaat om sneller te innoveren, naadloos op te schalen, vlotter te reageren op veranderingen en een solide basis te leggen voor de toekomst.

Meer efficiëntie

Het onderhoud van oudere applicaties en technologie vraag veel middelen, terwijl kennis ervan in de markt vaak beperkt is, wat een groot risico inhoudt. Met gemoderniseerde software wordt dit risico tot nul herleidt. 

Aansluiten bij de digitale transformatie

Door bestaande systemen en applicaties te moderniseren, wordt er een technologische inhaalbeweging gedaan. En kan uw organisatie opnieuw aansluiten bij de huidige digitaliseringstrends. 

Gerelateerde oplossingen

Applicatie
ontwikkeling

Software ontwikkeling op maat van uw organisatie, veilig, schaalbaar, performant en robuust. 

Applicatie
support

Stel uw investering in uw bestaande software veilig door onderhoud en support over te laten aan PeopleWare.

Team as a Service
(TAAS)

Met een team haal je professionals  in huis die elkaar kennen en die reeds met elkaar hebben samengewerkt.

Klaar om te moderniseren?