IT-consultants

De externe IT-professional die u een boost geeft

Bent u op zoek naar die ontbrekende expertise en kennis in uw team of mist u mankracht om uw project te realiseren? Dan heeft PeopleWare gemotiveerde IT-professionals die uw organisatie kunnen helpen.

Inbreng van kennis en expertise

Hebt u voor een project tijdelijk of op part-time basis een specialist nodig met zeer specifieke kennis? Wij kunnen heel snel en flexibel inspelen op deze noden. Onze IT-professionals ondersteunen uw team met hun specifieke vakkennis op die momenten waarop u er effectief nood aan heeft. Bovendien gaat onze opdracht verder dan de juiste IT-professional inzetten in het juiste project: al onze consultants volgen wij actief op tijdens hun opdracht. Daarnaast kunnen zij desgewenst beroep doen op andere PeopleWare collega’s. U huurt dus één professional in en krijgt automatisch toegang tot alle kennis en ervaring waarover PeopleWare beschikt.

Extra mankracht

PeopleWare versterkt uw intern team met extra mankracht. Op die manier kunt u zelf op korte termijn een volwaardig ontwikkelteam samenstellen. Hebt u nood aan flexibiliteit? Ook part-time ondersteuning of zeer korte opdrachten zijn perfect mogelijk. Onze IT-professionals kunnen u bijstaan in alles wat met softwareontwikkeling te maken heeft: van architectuur, analyse, ontwerp en design, tot agile ontwikkeling, testing, de opzet van een DevOps-omgeving en het delen van onze best practices.

Of doe beroep op een voltallig team

U kunt natuurlijk ook een voltallig ontwikkelteam inhuren. Onze mensen zijn perfect op elkaar afgestemd en ingespeeld. Een rasechte ontwikkelingsmachine, met een bijzonder hoge productiviteitsratio. Veel hoger dan wanneer u zelf een IT-team samenstelt met profielen die nog nooit eerder hebben samengewerkt.

Flexibele IT-professional nodig? Laat het ons weten!