Digitale hulp

Adviseurs

Investeren in software is duur en verkeerde keuzes maken kan ernstige gevolgen hebben. Onze specialisten kunnen jou adviseren en vertellen waar mogelijke valkuilen liggen.  Een second opinion, een klankbord of een oplossing voor een zeer specifiek probleem? Voor al deze vraagstukken en andere kan je bij ons terecht. Aarzel niet en neem contact op zodat we jouw zorgen kunnen wegnemen. 

Audit

Een second opinion kan jou die zekerheid geven of jouw softwareproject uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst. Het kan twijfels wegnemen, of net een vermoeden bevestigen. Wij voeren audits uit op software die jij in eigen beheer uitvoert, of software die aan derden of externe teams wordt uitbesteed. 

Architectuur

Een slim gekozen architectuur is bepalend voor de schaalbaarheid, de robuustheid en de levensverwachting van de software. De architectuur bepaalt tevens de Opex uitbatingskosten van een cloudplatform. Doe beroep op onze kennis om de architecturale bouwstenen van uw project juist te leggen. 

Performantieproblemen

Niets is zo ergerlijk als software die onvoldoende responsief is. We merken in de praktijk dat de meeste van deze problemen het gevolg zijn van fouten in de programmatie of een gebrek aan kennis en ervaring bij de ontwikkelaars.  Vaak kunnen we met enkele kleine ingrepen een gigantisch verschil maken op vlak van performantie. 

Cybersecurity

Met penetratietesten weet je aan het einde van je project of de software voldoende beveiligd is tegen cyberaanvallen. Hackers maken gebruik van gekende kwetsbaarheden, vaak onbewust veroorzaakt door de ontwikkelaars. Wij adviseren jou zowel voor als tijdens de realisatie van je project of de beveiliging van de software adequaat is.  

Gerelateerde oplossingen

Applicatie
ontwikkeling

Software ontwikkeling op maat van uw organisatie, veilig, schaalbaar, performant en robuust. 

Applicatie
support

Stel uw investering in uw bestaande software veilig door onderhoud en support over te laten aan PeopleWare.

Team as a Service
(TAAS)

Met een team haal je professionals  in huis die elkaar kennen en die reeds met elkaar hebben samengewerkt.

Klaar om te moderniseren?