#WeMakeYourSoftware

Na een kwarteeuw aan ervaring met erg uiteenlopende, grootschalige projecten durven we onszelf experten in softwareontwikkeling te noemen. U hoeft ons niet zomaar te geloven: wij laten onze klanten graag zelf aan het woord. Ontdek hier hoe een samenwerking met PeopleWare verloopt en wat dit kan betekenen voor uw organisatie.

Sempera

Sempera: een zorgeloze 2de pensioenpijler

PensioB, het sectoriële aanvullende pensioenfonds voor arbeiders in de bouw, beheert de organisatie met een team van slechts 4 personen het aanvullende pensioen van meer dan 400 000 aangeslotenen.

Lees meer
Scientist working at the laboratory. Screen image of molecule made by myself

De duurzame motor van Ecachim

Onderzoekslabo Ecachim legde zijn vertrouwen in de innovatieve visie van PeopleWare. De cloudapplicatie herbergt alle chemische recepturen en genereert volautomatisch veiligheidsdocumenten voor hun klanten.

Lees meer
Audience At Outdoor Music Festival

Zetes FasTrace: van festivaltickets tot eID’s

Zetes FasTrace klopte bij PeopleWare aan met de vraag om een flexibel toepasbaar platform voor online ticketverkoop op poten te zetten. Nu, 10 jaar later, zorgt datzelfde platform ook voor VISUM-aanvragen, identiteitskaarten en rijbewijzen.

Lees meer
AutostoreCannabis

Autostore: Bewaring van fruit en cannabis

Een multi-inzetbaar platform voor de aansturing van koelinstallaties wereldwijd, voor hoogtetrainingen voor topatleten én zelfs voor legale cannabiskweek.

Lees meer

Vragen? Die beantwoorden we graag!