Slider PeopleWare Cloud

Veilig, schaalbaar, performant, bereikbaar, kostenbesparend

Uw bedrijf klaar voor de uitdagingen van morgen

Cloud software: dat is software die schaalbaar, flexibel, performant, betrouwbaar, veilig en altijd en overal beschikbaar is. Al wat je nodig hebt is een PC, laptop, tablet of smartphone met een internetverbinding. Medewerkers gebruiken precies dezelfde software, ongeacht of ze vanop kantoor werken, zich op een remote locatie bevinden, mobiel zijn of van thuis werken. Het bedrijf moet niet langer investeren in dure hardware, netwerkbeveiligingsapparatuur en licenties. Met de kennis, ervaring en expertise van PeopleWare kan uw bedrijf door middel van cloud software een betere dienstverlening bieden aan haar klanten, maar ook aan de eigen medewerkers, en dit alles tegen een aanzienlijk lagere operationele kost.

Cloud architectuur

Een zorgvuldig uitgekiende business- en informatiearchitectuur, applicatie-ontwerp, data management en security-architectuur. Dat is de basis die wij leggen voor performante en schaalbare cloud software met failover mogelijkheden.

Cloud software ontwikkeling

Software bouwen voor de cloud vraagt een gespecialiseerde aanpak, anders dan bij klassieke software ontwikkeling. Cloud software ontwikkelen, daar zijn we bij PeopleWare door gepassioneerd, daarin maken wij het verschil voor onze klanten.

DevOps

Bij PeopleWare is dit synoniem aan een gestroomlijnd proces van business-wens naar deployment, waarin alle activiteiten in het teken staan van beheersbaar live gaan. Continuous Integration en Continuous Delivery zorgen voor een snelle respons van IT op uw business wensen.

Cloud application support

De cloud applicaties worden pro-actief door onze cloud engineers beheerd zodat u zich integraal kan concentreren op uw business. Wij monitoren uw cloud toepassingen op basis van duidelijke SLA afspraken. Het budget wordt geoptimaliseerd in functie van dal- en piekbelastingen van de cloud software.

De eerste stap naar Cloud Software

Cloud software maakt het mogelijk om succesvol zaken te doen zonder een volledige infrastructuur van hardware, software en diensten te hoeven onderhouden. Hierdoor kan uw bedrijf kosten verlagen en tegelijkertijd sneller de kwaliteit van haar dienstverlening gevoelig verhogen.

De cloud is een zeer uitgebreid ecosysteem. Zet uw eerste stap in het cloud tijdperk. Contacteer ons en wij delen graag onze visie over hoe uw organisatie gebaat is bij cloud software.

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us