Slider PeopleWare Home

Cloud en mobiele software ontwikkeling

Assistent marketing (student - werkstudent)

Wij zoeken iemand om tijdens de zomermaanden en/of 1 dag per week/twee weken tijdens het jaar in te staan voor ons marketingplan. Wat houdt dit precies in?

Functieomschrijving

  • Opzetten en uitwerken van een externe communicatieplan. Inhoudelijk krijg je hulp, voor de vormgeving en uitwerking (online/offline) ben je zelf verantwoordelijk.
  • Het verfijnen en onderhouden van de Adwords campagnes.
  • In kaart brengen van conversies en acties ondernemen om bij te sturen.
  • Beter benutten van de social media in het algemeen
  • Het onderzoeken van mogelijke nieuwe kanalen om de naamsbekendheid en vindbaarheid te vergroten.
  • Zorgen voor een nieuw eigentijds elan in de communicatie en marketing zoals het bedenken en uitwerken van acties, het maken van Youtube filmpjes)
  • Uitwerken van referenties (cases)

Profiel

Je volgt een marketingrichting of bent afgestudeerd en kan je 1 dagen per week/twee weken vrijmaken voor bovenstaande taken. Je bent actief op verschillende sociale media en hebt affiniteit met ICT. Je bent communicatief, creatief, dynamisch en gedreven. Je kent de laatste trends uit de virtuele wereld, je volgt de actualiteit en speelt hier graag op een creatieve manier op in. Interesse? Mail je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden? Je komt terecht in een leuke omgeving. Je krijgt uiteraard een marktconforme vergoeding. Maar bovenal krijg je de nodige vrijheid om jouw creatief brein te laten werken en een eigen project te creëren.

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us