We zijn officieel een Great Place to Work

#GreatPlaceToWork

Is PeopleWare een Great Workplace? Dat vroegen we ons af. Gezien onze gemiddelde anciënniteit van 7 jaar, konden we vermoeden van wel. Dit wordt nu ook bevestigd met een label! En daar zijn we trots op!

Deze prijs beloont alle inspanningen om te investeren in onze medewerkers en onze unieke bedrijfscultuur.

GPTW

Wat is Great Place to Work?

Great Place to Work is een wereldwijd instituut met als officiële partner Vlerick Business School Belgium. Ze hebben één duidelijke missie: organisaties helpen om fantastische werkplekken te creëren, die gebaseerd zijn op vertrouwen.
Dit model geeft een objectieve standaard op het gebied van goed werkgeverschap en een mensgerichte organisatiecultuur.

Hoe word je een Great Place to Work?

Aan de hand van een anonieme werknemersbevraging onderzoekt hoe medewerkers vertrouwen, trots en collegialiteit ervaring binnen de organisatie. Daarnaast evalueert de Culture Audit het werkgeversbeleid van de organisatie. Deze HR audit geeft weer welke aanpak je als bedrijf hanteert en welke werkcultuur primeert.

De evaluatie van de werknemers primeert. Twee derde van de eindscore wordt bepaald door de resultaten van de eigen medewerkers. Met een algemene werktevredenheidscore van 90% presteren we sterk! Dit samen met een succesvolle Culture HR audit, toont ons dat PeopleWare zich sterk inzet om een mensgerichte en fantastische werkplek te zijn. 

Het label concludeert terecht dat PeopleWare zijn DNA eer aan doet: de persoonlijke aanpak, de collegiale verbondenheid, de groeikansen worden door onze PeopleWarianen werkelijk gesmaakt.

Wat zeggen onze PeopleWarianen

“PeopleWare is voor mij een great place to work om verschillende redenen. We krijgen heel veel vrijheid, flexibiliteit en dus ook vertrouwen in onze job, ook de communicatie is zeer informeel wat het uiteindelijk aangenamer maakt en de drempel tot vragen verlaagdt”

“In een korte periode heb ik heel wat waardevolle mensen toegevoegd aan mijn vriendenkring. Hoeveel werknemers kunnen er zeggen dat ze redelijk wat avonden spenderen met hun technical team-leader op discord en samen Battlefield 5 spelen?”

“Het aspect ‘people’ in de naam PeopleWare is niet gelogen. Het bedrijf draagt een heel warm hart voor al zijn mensen! Iedereen wordt beschouwd als “mens”. Ook is de drempel naar het hoger management heel laag, wat hen heel aanspreekbaar maakt.”

“Wat ik ervaren heb in mijn 10 jaar dienst bij PeopleWare is dat je kansen krijgt om te leren en dat initiatief nemen wordt gewaardeerd. De collegialiteit en vriendschap van de collega’s, in combinatie met de grote flexibiliteit die PeopleWare biedt, zijn meer dan ooit belangrijke waarden.”

“De topcollega’s, de sfeer op de werkvloer en het aanstekelijke enthousiasme dat we in onze projecten steken, geeft mij de drive om op volle toeren mee te draaien. Bovendien geeft Peopleware mij verantwoordelijkheid en vertrouwen en daar haal ik de kracht uit om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ik ga het niet onder stoelen of banken steken, bij Peopleware werken is echt mijn ding!”

Kom proeven van

  • een uniek en gepersonaliseerd onthaal- en HR beleid
  • kameraadschap met collega’s

Kortom een plek waar je jezelf kan en mag zijn en bovenal een plek waar jij je thuis voelt!

Maak kennis met ons