Slider PeopleWare Mobile Apps

iOS, Android, Windows, Smartphone, Tablet

Mobiel als deel van de strategie van het bedrijf

De mobiele gebruikers van vandaag, uw klanten en eigen medewerkers verwachten dat ze mobiel met uw organisatie kunnen communiceren. Mobiel gaat echter veel verder dan het creëren van mobiele apps voor bedrijven. Elk bedrijf dient te bekijken hoe mobiel kan helpen bij het verwezenlijken van de bedrijfsdoelstellingen. Het inpassen van de juiste mobiele strategie kan uw bedrijf een aanzienlijke voorsprong geven op de naaste concurrenten.

User centric design

De mobiele app wordt tezamen met gebruikers opgebouwd. Eerst worden mock-ups getekend. Deze geven een uitstekend beeld hoe de mobiele app er zal uitzien en hoe de interface opgebouwd wordt. De uiteindelijke mobiele app zal volgens de specificaties van de mockups gebouwd worden.

Offline, online of hybride

Wij onderzoeken of u beter af bent met een klassieke mobiele app, dan wel met een mobiele applicatie die een internetverbinding nodig heeft. Misschien is een hybride mobiele app wel de beste oplossing. Deze werkt offline en synchroniseert de data van zodra een internetverbinding voorhanden is.

Alle type mobiele toestellen

De mobiele toepassingen die PeopleWare bouwt draaien op elk type toestel (iOS, Android en Windows), zowel op smartphones als op tablets. De mobiele app gedraagt zich geheel responsive en past zich bijgevolg automatisch aan aan de schermgrootte van het mobiele toestel. De mobiele gebruiker switch naar eigen voorkeur tussen portrait en landscape modus.

Integratie

Een mobiele applicatie of app wordt door middel van een API geconnecteerd met de bestaande back-office systemen. Op die manier is data uitwisseling een feit en sluit de mobiele toepassing naadloos aan bij de bestaande bedrijfsprocessen.

Wij inspireren uw mobiele plannen

Samen bepalen we de beste manier om uw mobiele strategie te vertalen in concrete stappen. Zo kan u sneller innoveren, voldoen aan uw huidige bedrijfsbehoeften en een fundament leggen voor de toekomst.

Contacteer ons nu om uw mobiele plannen vorm te geven!

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us