PeopleWare biedt blokkers eerste hulp bij IT-vragen

De blokperiode komt er weer aan, en soms worstelen studenten in de blok met dringende vragen rond IT-vakken. Om hen te helpen, biedt het PeopleWare van 16 december tot en met 31 januari assistentie bij vragen rond programmeren en software ontwikkeling. 

Wat houdt deze blokhulp juist in?

Gedurende de blok kan je met specifieke vragen die betrekking hebben op softwareontwikkeling en programmeren terecht bij hun ervaren software engineers.
Uiteraard gaan zij jouw proefwerk of examen niet in jouw plaats maken, maar ze staan wél paraat om je te ondersteunen bij het beter begrijpen van je leerstof.

Hoe werkt het?

Je contacteert het PeopleWare-team via een van volgende kanalen: Whatsapp, Messenger, Instagram, telefoon of mail. Je situeert kort en bondig jouw probleem. Is jouw vraag te complex om via deze kanalen te bespreken, geen nood: je kan dan op heel korte termijn langskomen bij het PeopleWare kantoor in Lier, voor persoonlijke assistentie op maat.

Wanneer?

Van 16 december tot 31 januari 2020, van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur.
PeopleWare raadt aan om niet te wachten tot het laatste moment om hen te contacteren.

Waarom?

Marc Schijvaerts, managing director: “Laat ons eerlijk zijn, de blokperiode is hel. Wij hebben de kennis in huis om studenten in nood te helpen met hun IT-vakken. Op die manier dragen we hopelijk ook ons steentje om een brug te slaan tussen school en arbeidsmarkt.”

Voor wie?

  • Bachelors informatica
  • Masters informatica
  • Alle andere richtingen (niet specifiek IT), die wel een IT vak hebben en hiermee struggelen

Hoe contacteren?

Dit artikel werd geschreven door Marc Schijvaerts