Software consultant

Software consultant​

Zoek u een ervaren software consultant, dan bent bij PeopleWare aan het juiste adres. Binnen diverse expertisegebieden kunnen wij uw bedrijf ondersteunen. Gaande van het begeleiden en uittekenen van een hoog niveau architectuur, over analyse, projectmanagement, het opzetten van een DevOps omgeving, tot diepgaande technische uitdagingen.

Kennis er ervaring van de PeopleWare software consultant

Onze software consultants zijn doorwinterde, getalenteerde, pragmatische en bevlogen medewerkers die echt het verschil kunnen maken voor uw project. U kan onze software consultants zowel inschakelen voor korte ad hoc opdrachten als voor langer lopende opdrachten.

Door beroep te doen op een software consultant van PeopleWare haalt uw organisatie niet enkel de kennis van die ene consultant in huis, maar ook de kennis en ervaring van onze gehele organisatie. Wij kunnen voor uw organisatie een team samenstellen, met alle competenties die u nodig heeft. De samenstelling van het team kan fluctueren in de tijd. Door deze flexibiliteit aan te bieden, rendeert uw investering in human capital maximaal. Onze software consultants zijn bovendien perfect op elkaar ingespeeld. Daardoor halen ze reeds vanaf de eerste dag van de opdracht een bijzonder hoog rendement.

Maak nu een afspraak met een software consultant

Bent u benieuwd wat een software consultant van PeopleWare voor uw organisatie kan betekenen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Een afspraak maakt u door te bellen naar +32 3 448 33 38.

Contacteer ons