Cloud software

Futureproof software

Cloudtechnologie stelt uw organisatie in staat om de dingen écht fundamenteel beter aan te pakken. Met de Amazon AWS en Microsoft Azure cloud services kunnen we sneller software voor u bouwen, met meer disruptieve en innovatieve functionaliteiten aan boord.

Optimaliseer uw dienstverlening en verhoog uw kostenefficiëntie

Cloudsoftware maakt het mogelijk om succesvol zaken te doen zonder een volledige infrastructuur van hardware, software en diensten. Bovendien laat de cloud ons toe om makkelijk en relatief goedkoop concepten af te toetsen zodat u op korte termijn zicht krijgt op de slaagkansen. Hierdoor kan uw organisatie kosten verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit van haar dienstverlening verhogen.

Schaalbaar, performant en veilig

De cloudsoftware die wij maken is namelijk schaalbaar en altijd en overal beschikbaar. De performantie wordt gegarandeerd door enerzijds de bouwkwaliteit en anderzijds het automatisch op en neer schalen van de software in functie van de belasting van het systeem. Daarnaast besteden we veel aandacht aan betrouwbaarheid en veiligheid. Uw data wordt met zorg in een uitermate veilige omgeving bewaard en enkel bevoegde services en gebruikers krijgen toegang.

Flexibiliteit met state-of-the-art cloudarchitectuur

Bij PeopleWare gebruiken we de nieuwste beproefde technologie voor de ontwikkeling van cloudsoftware met een solide architectuur, waaronder micro services, containers en serverless cloudtechnologie.. Door onze ervaring met cloudsoftware te combineren met standaard AWS en Azure services zoals big data en machine learning, kunnen we uw organisatie nog beter ondersteunen in haar ambities. Daarenboven is cloudsoftware perfect te gebruiken op mobiel, tablet of laptop. Zo kunnen we perfect inspelen op de wendbaarheid van de business en de toenemende vraag naar een korte time-to-market.

In topconditie met Managed Cloud Operations

Onze cloud-engineers beheren en onderhouden uw applicaties en cloudinfrastructuur proactief. Zo kunt u zich helemaal focussen op uw business. Intussen monitoren wij uw cloudsoftware op basis van duidelijke, transparante SLA-afspraken. Bovendien wordt het budget geoptimaliseerd in functie van dal- en piekbelastingen.

Gestroomlijnde performantie afgestemd op uw doelstellingen dankzij DevSecOps

De cloud leent zich perfect voor de inrichting van een DevSecOps-omgeving. Zo kunt u rekenen op een gestroomlijnd, transparant en agile proces en op software die helemaal in lijn ligt met uw organisatiedoelstellingen. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wilt u ook de stap naar cloudsoftware zetten?