Mobiele kracht

Een strategische factor in de groei van uw bedrijf

Het gebruik van mobiele apparaten is een evidentie geworden binnen de bedrijfswereld. Daardoor zijn mobiele aanwezigheid en bedrijfstoepassingen geen luxe meer, maar een noodzaak. Deze evolutie schudt markten door elkaar en verandert businessmodellen grondig. PeopleWare kan voor uw organisatie een mobiele strategie uitwerken die u zal helpen bij het verwezenlijken van uw bedrijfsdoelstellingen.

User centric design

Mobiele gebruikers verwachten een user experience die perfect afgestemd is op hun noden, die anders zijn dan bij niet-mobiele software. Vandaar dat PeopleWare mobiele toepassingen ontwerpt vanuit het standpunt van de gebruiker, startend met wireframes en prototyping tot near pixel perfect mockups.

Mobiele software met meerwaarde

PeopleWare is geen klassieke ‘app-bouwer’. Wij maken mobiele software die binnen een bedrijfscontext wordt gebruikt en die altijd wordt gekoppeld met een (al dan niet bestaand) back-endsysteem. De gebruikers van onze mobiele software zijn dus bijzonder veeleisend.

Onze voorkeur gaat uit naar hybride mobiele applicaties. Deze worden éénmaal ontwikkeld en zijn bruikbaar op verschillende platformen zoals iOS en Android. Bovendien is er ook meteen een volledige responsieve versie beschikbaar voor gebruik via een browser. Dit is de meest snelle en budgetvriendelijke werkwijze bij het maken van mobiele apps.

Naadloze integratie met uw bestaande software

Het ontsluiten van data, beheerd door klassieke bedrijfssoftware, via mobiele toestellen wordt steeds enthousiast onthaald en als zeer positief gepercipieerd door gebruikers. Het biedt de organisatie ongeziene voordelen.

PeopleWare heeft heel wat expertise en ervaring in het opzetten van een API om de mobiele software te koppelen aan bestaande bedrijfssoftware. Op die manier wordt de mobiele app een waardevolle en solide aanvulling op uw bestaande bedrijfsprocessen.

Mobiel gebruik van bedrijfssoftware voorzien we trouwens standaard wanneer PeopleWare cloudsoftware maakt. Lees hier alles over onze cloudsoftware.

Klaar om uw mobiele kracht te ontdekken?