Slider PeopleWare Staffing

IT professionals die jouw project een boost geven

Externe IT professionals die het verschil maken

Managed Staffing is erop gericht om snel de juiste en gemotiveerde IT professional in uw project in te schakelen. Maar we gaan veel verder dan dat, door een omkadering te scheppen met aandacht voor continuïteit, flexibiliteit, back-up, ondersteunende processen en tools. Op die manier verhogen we samen de efficiëntie van uw IT afdeling, en kunnen tegelijkertijd de kosten onder controle worden gehouden.

INBRENG VAN KENNIS EN EXPERTISE

Is er voor uw project zeer specifieke kennis nodig en dit voor een beperkte tijd? Met Managed Staffing kunnen wij heel flexibel inspelen op deze noden. Onze IT professionals kunnen uw projectteam ondersteunen met kennis die u zelf niet in huis heeft en waarvoor het niet loont om zelf in te investeren. Een versterking van het team op basis van een tijdelijke al dan niet part-time invulling behoort tevens tot de mogelijkheden.

Invullen met extra mankracht

Met Managed Staffing kan U op korte termijn een volwaardig IT ontwikkelingsteam samenstellen. Indien u nood hebt aan flexibiliteit, dan kunnen onze IT professionals ingeschakeld worden op part-time basis. Zelfs heel korte, specifieke opdrachten behoren tot de mogelijkheden. Via de IT professionals van PeopleWare krijgt uw IT team bovendien toegang tot alle expertise en know-how van hun collega's.

Anders dan anderen

Wij kunnen u bijstaan in alle facetten van software ontwikkeling, gaande van architectuur, analyse, ontwerp en design, agile ontwikkeling, continuous delivery, testen, over de opzet van een DevOps omgeving of een ontwikkelstraat tot zeer diepgaande technische assistentie. Door beroep te doen op onze expertise vermijdt u vele typische valkuilen.

Of wat denkt u van het inhuren van een voltallig ontwikkelingsteam? Perfect op elkaar ingespeeld, een echte ontwikkelingmachine, met een bijzonder hoge productiviteitratio, veel hoger dan wanneer u zelf een IT team samenstelt met profielen die nog nooit eerder hebben samengewerkt.

Geef uw team een boost

Managed Staffing zorgt voor een efficiënt én rendabel projectteam, reeds vanaf de eerste dag. Wij stellen meer dan enkel maar profielen ter beschikking: aantoonbare kennis, expertise en ervaring om van uw project een goed geöliede machine te maken.

Contacteer ons nu om uw projectteam te versterken met de juiste IT professionals. Wij zorgen voor de mankracht en expertise, U zorgt voor de koffie!

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us