Applicatie ontwikkelaar

Applicatie ontwikkelaar

Als u op zoek bent naar een ervaren en gespecialiseerde applicatie ontwikkelaar, dan moet u bij PeopleWare zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben we de benodigde kennis en expertise opgedaan om ook uw bedrijf te kunnen voorzien van een op maat gemaakte applicatie van hoogwaardige kwaliteit, die snel en gebruiksvriendelijk is.

PeopleWare: applicatie ontwikkelaar op maat

Als applicatie ontwikkelaar kijken wij veel verder dan alleen het ontwikkelen van de applicatie. Wij bekijken graag hoe wij uw organisatie kunnen helpen bij het verwezenlijken van haar doelstellingen.

Vanuit een user centric design principe, schetsen wij in onderling overleg met u allereerst mock-ups. Deze laten duidelijk zien hoe de enterprise software, de cloud of mobiele applicatie eruit zal zien en hoe deze zich zal gedragen. Pas wanneer het ontwerp definitief is, wordt opdracht gegeven om de applicatie te laten ontwikkelen. Op die manier verzekeren we ons ervan dat de applicatie naadloos aansluit bij uw wensen.

Voor een mobiele applicatie bepalen we of de applicatie online, offline of hybride moet zijn. Een integratie met uw bestaande systemen onderzoeken we graag in functie van de noden.

uitgebreide mogelijkheden

Een gespecialiseerde applicatie ontwikkelaar als PeopleWare kan u helpen met de ontwikkeling en het beheer van uw applicaties door middel van Managed Application Support. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons dan snel op  +32 3 448 33 38. Wij vertellen u graag meer.

Contacteer ons