Applicatie ontwikkeling

Applicatie ontwikkeling

Voor applicatie ontwikkeling moet u bij de experts van PeopleWare zijn. Ons team bestaat uit bevlogen professionals met een uitgesproken passie voor de realisatie van softwareprojecten. Wij ontwikkelen software en applicaties op maat, zodat ze helemaal bij uw bedrijfsprocessen en in uw strategie passen. We zorgen er natuurlijk voor dat we kwalitatief hoogwaardig werk leveren dat snel, schaalbaar en  gebruiksvriendelijk is. Al sinds 1996 hebben we een bijzondere affiniteit voor applicatie ontwikkeling.

Applicatie ontwikkeling door PeopleWare

Een applicatie ontwikkelaar met passie voor enterprise softwarecloud software en mobiele apps: dat is precies wie we zijn. Als applicatie ontwikkelaar hanteert PeopleWare een gestructureerde projectaanpak bij de ontwikkeling van software. Wij vinden het belangrijk om nauwgezet naar uw verhaal te luisteren.

Wij confronteren u met verrassende inzichten en denkwijzen. Wij vertellen wat u beter wel en niet kunt doen in het kader van uw IT-project! User Centric design, human interface aspecten en usability, vormen een belangrijk aandachtspunt bij applicatie ontwikkeling.

Als applicatie ontwikkelaar denken we vandaag niet alleen aan de cloud applicaties maar ook aan mobiele applicaties. Medewerkers, klanten en leveranciers zijn mobiel, en verwachten van moderne software dat dit van om het even waar en wanneer kan gebruikt worden.

Met onze Managed Application Support dienst kunnen we uw software en applicaties onderhouden, updaten en beheren.

Bespreek de mogelijkheden

Een gespecialiseerde applicatie ontwikkelaar als PeopleWare kan u helpen met de ontwikkeling en het beheer van uw applicaties door middel van Managed Application Support. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons dan snel op +32 3 448 33 38. Wij vertellen u graag meer.

Contacteer ons