Applicatieontwikkeling

Applicatieontwikkeling

Voor professionele applicatieontwikkeling bent u bij PeopleWare aan het juiste adres. Dankzij de inzet van op maat gemaakte software, helpen wij bedrijven bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.

Applicatieontwikkeling door PeopleWare

Applicatieontwikkeling met passie voor enterprise softwarecloud software en mobiele apps: dat is precies wie we zijn. Bij applicatieontwikkeling hanteert PeopleWare een gestructureerde projectaanpak. Wij vinden het belangrijk om nauwgezet naar uw verhaal te luisteren.

We confronteren u met verrassende inzichten en denkwijzen. We vertellen wat u beter wel en niet kunt doen in het kader van uw IT-project. User Centric design, human interface aspecten en usability, vormen belangrijke aandachtspunten bij applicatieontwikkeling.

Als applicatie ontwikkelaar denken we vandaag niet alleen aan de cloud applicaties, maar ook aan mobiele applicaties. Medewerkers, klanten en leveranciers zijn mobiel, en verwachten van moderne software dat dit van om het even waar en wanneer kan gebruikt worden.

Met onze Managed Application Support dienst kunnen we uw software en applicaties onderhouden, updaten en beheren.

Schakel onze expertise in

Naast applicatieontwikkeling kan PeopleWare u ook helpen bij het verbeteren van uw bedrijfssoftware door middel van een Managed Application Support , het ontwikkeling van enterprise software, mobiele applicaties en cloud software. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons dan snel op +32 3 448 33 38. Wij vertellen u graag meer.

Contacteer ons