Agile aanpak

Cloud software

Web applicaties

Mobiele apps

Software ontwikkelaar

PeopleWare is een gespecialiseerde software ontwikkelaar. Wij ontwikkelen software op maat van uw organisatie. We zijn een ontwikkelaar van zowel cloud software als van mobiele apps. We leveren kwalitatief hoogwaardige software die performant, schaalbaar en gebruiksvriendelijk is. Wij nemen de gehele projectverantwoordelijkheid op ons, of wij kunnen u adviseren of assisteren in een software project dat u in eigen beheer uitvoert.

PeopleWare: software ontwikkelaar op maat

Een software ontwikkelaar met passie voor cloud software en mobiele apps: dat is precies wie we zijn. Als software ontwikkelaar hanteert PeopleWare een gestructureerde projectaanpak bij de ontwikkeling van software. Wij vinden het belangrijk om nauwgezet naar uw verhaal te luisteren. We confronteren u met verrassende inzichten en denkwijzen. We vertellen wat u beter wel en niet kunt doen in het kader van uw IT-project! Human interface aspecten, waaronder 'usability', vormen een belangrijk aandachtspunt.

 

Als software ontwikkelaar denken we vandaag niet alleen aan de cloud maar ook aan de ondersteuning van mobiele gebruikers. Zowel medewerkers, klanten en leveranciers zijn mobiel, en verwachten van moderne software dat deze van om het even waar en wanneer kan gebruikt worden.

Eigentijdse bedrijfssoftware: een vak apart

We zijn niet zomaar een software ontwikkelaar, wij bieden een totaalpakket op maat. Bent u benieuwd wat onze diensten voor uw bedrijf kunnen betekenen, en op welke manier we dat kunnen verwezenlijken? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar +32 3 448 33 38. We maken dan graag een kennismakingsafspraak waar we u inspireren door al onze mogelijkheden

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us