Agile aanpak

Cloud software

Web applicaties

Mobiele apps

Software op maat laten maken

Bij PeopleWare kunt u software op maat laten maken, perfect afgestemd op uw eigen behoeften. Wij hebben meer dan twee decennia ervaring in het ontwerpen en bouwen van softwaresystemen op maat. Wij maken graag een kennismakingsafspraak om u te inspireren met onze visie over het laten maken van software op maat.

CLOUD EN MOBIELE SOFTWARE OP MAAT LATEN MAKEN

Bij het op maat laten maken van software kiezen we vandaag voor cloud software en mobiele applicaties, idealiter worden beiden gecombineerd tot een performant en efficiënt softwaresysteem of softwareproduct. Medewerkers, klanten en leveranciers zijn mobiel, en verwachten van moderne bedrijfssoftware dat deze van om het even waar en wanneer kan gebruikt worden.

Wanneer u software op maat laat maken, kies dan voor een partnership met PeopleWare. Onze gespecialiseerde en gestructureerde aanpak staat garant voor een succesvol project, met respect voor timing en budget. Wij nemen de gehele projectcyclus, gaande van analyse, over ontwerp en design, tot de ontwikkeling en in produktiestelling van de software op maat op ons. Ook voor de nazorg en support bieden we optioneel een glasheldere SLA aan.

Maak een kennismakingsafspraak

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en hoe uw organisatie software op maat kan laten maken? Bel dan naar +32 3 448 33 38 of vul het contactformulier in. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek.

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us