Software op maat laten maken

Software op maat laten maken

Bij PeopleWare kunt u software op maat laten maken, perfect afgestemd op uw eigen behoeften. Wij hebben meer dan twee decennia ervaring in het ontwerpen en bouwen van softwaresystemen op maat. Door het integreren van maatsoftware kan uw bedrijf zich onderscheiden ten opzichte van concurrenten. U wilt immers met uw hoofd boven het maaiveld uitsteken. Neem contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak. Zo wordt u geïnspireerd met onze visie over maatsoftware.

Cloud software én mobiele software op maat laten maken

Bij het op maat laten maken van software kiezen we vandaag voor cloud software en mobiele applicaties, idealiter worden beiden gecombineerd tot een performant en efficiënt softwaresysteem of softwareproduct. Medewerkers, klanten en leveranciers zijn mobiel, en verwachten van moderne bedrijfssoftware dat deze van om het even waar en wanneer kan gebruikt worden.

Wanneer u software op maat laat maken, kies dan voor een partnership met PeopleWare. Onze gespecialiseerde en gestructureerde aanpak staat garant voor een succesvol project, met respect voor timing en budget. Wij nemen de gehele projectcyclus, gaande van analyse, over ontwerp en design, tot de ontwikkeling en in produktiestelling van de maatsoftware op ons. Ook voor de nazorg en support bieden we optioneel een glasheldere SLA aan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en hoe uw organisatie software op maat kan laten maken? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: +32 3 448 33 38. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. Dit telefoonnummer is uiteraard ook bereikbaar indien u vragen heeft over maatsoftware of meer gedetailleerde informatie wenst te ontvangen.

Contacteer ons

Andere interessante pagina's