Bedrijfssoftware laten maken

Bedrijfssoftware laten maken

Bedrijfssoftware die naadloos aansluit bij uw organisatie is cruciaal voor uw succes. Bij PeopleWare kunt u bedrijfssoftware op maat laten maken, perfect afgestemd op uw eigen behoeften. Wij hebben meer dan 2 decennia ervaring in het ontwerpen en bouwen van bedrijfssoftware. Wij helpen u dan ook graag bij het van een nieuw software project.

Bedrijfssoftware laten maken​ door PeopleWare

Bij PeopleWare bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken van uw bedrijfssoftware. We hanteren hierbij een gestructureerde projectaanpak.

Wij vinden het belangrijk om nauwgezet naar uw verhaal te luisteren. We confronteren u met verrassende inzichten en denkwijzen. We vertellen u wat u beter wel en niet kunt doen in het kader van uw IT-project. Dit allemaal met één doel: uw business nog beter maken! Human interface aspecten, waaronder ‘usability’, vormen een belangrijk aandachtspunt.

Bij het laten maken van bedrijfssoftware denken we vandaag niet alleen aan de cloud maar ook aan de ondersteuning van mobiele gebruikers. Zowel medewerkers, klanten en leveranciers zijn mobiel, en verwachten van moderne bedrijfssoftware dat deze van om het even waar en wanneer kan gebruikt worden.

Daarnaast kunt u bij PeopleWare ook terecht voor de ondersteuning van uw bestaande, vaak ietwat oudere, softwaresysteem. Door middel van onze dienst Managed Application Support helpen wij de levensduur van deze software te verlengen.

Schakel onze expertise in

Heeft u interesse in bedrijfssoftware waardoor bedrijfsprocessen binnen uw organisatie naadloos op elkaar aansluiten? Neem dan contact met ons op via +32 3 448 33 38 voor het doorspreken van de mogelijkheden.

Contacteer ons