Software laten maken

Bedrijfssoftware laten maken

Bij PeopleWare kunt u software laten maken, perfect afgestemd op uw eigen behoeften. Wij hebben meer dan twee decennia ervaring in het ontwerpen en bouwen van software. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw software project.

Software laten maken door PeopleWare

Bij PeopleWare bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken van uw software. We hanteren hierbij een gestructureerde projectaanpak.

Wij vinden het belangrijk om nauwgezet naar uw verhaal te luisteren. We confronteren u met verrassende inzichten en denkwijzen. We vertellen u wat u beter wel en niet kunt doen in het kader van uw IT-project. Dit allemaal met één doel: uw business nog beter maken! Human interface aspecten, waaronder ‘usability’, vormen een belangrijk aandachtspunt.

Bij het laten maken van software denken we vandaag niet alleen aan de cloud maar ook aan de ondersteuning van mobiele gebruikers. Zowel medewerkers, klanten en leveranciers zijn mobiel, en verwachten van moderne enterprise software dat deze van om het even waar en wanneer kan gebruikt worden.

Daarnaast kunt u bij PeopleWare ook terecht voor de ondersteuning van uw bestaande, vaak ietwat oudere, softwaresysteem. Door middel van onze dienst Managed Application Support helpen wij de levensduur van deze software te verlengen.

Schakel onze expertise in

Heeft u interesse in software waardoor bedrijfsprocessen binnen uw organisatie naadloos op elkaar aansluiten? Neem dan contact met ons op via +32 3 448 33 38 voor het doorspreken van de mogelijkheden.

Contacteer ons