Agile aanpak

Cloud software

Web applicaties

Mobiele apps

Softwarebedrijf België

PeopleWare is niet zomaar een softwarebedrijf in België. Wij onderscheiden ons door software op maat te ontwikkelen, deze strategisch in te zetten en ervoor te zorgen dat deze naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen. We maximaliseren het unieke karakter van uw bedrijf met behulp van passende software om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zal uitblinken door efficiënte inzet van de juiste, op maat gemaakte software. Bent u een bedrijf dat IT ook graag strategisch bekijkt, neem dan contact op met PeopleWare, een uniek softwarebedrijf in België.

PeopleWare: niet zomaar een softwarebedrijf in België

Bij PeopleWare vinden wij het belangrijk om nauwgezet naar uw verhaal te luisteren. We confronteren u met verrassende inzichten en denkwijzen. We vertellen u wat u beter wel en niet kunt doen in het kader van uw IT-project. Dit allemaal met één doel: uw business nog beter maken! Human interface aspecten, waaronder 'usability', vormen een belangrijk aandachtspunt.

Bij de ontwikkeling van software denken we vandaag niet alleen aan cloud software maar ook aan de ondersteuning van mobiele gebruikers. Zowel medewerkers, klanten en leveranciers zijn mobiel, en verwachten van moderne softwaresystemen dat deze van om het even waar en wanneer kan gebruikt worden.

Daarnaast kunt u bij PeopleWare ook terecht voor de ondersteuning van uw bestaande, vaak ietwat oudere, softwaresysteem. Door middel van onze dienst Managed Application Support helpen wij de levensduur van deze software te verlengen.

Schakel ons in voor een beter verloop van bedrijfsprocessen

Bent u benieuwd wat ons softwarebedrijf voor u in België kan betekenen? Wij zorgen er graag voor dat uw bedrijfsprocessen beter verlopen en zetten IT graag strategisch in ten behoeve van uw bedrijf. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +32 3 448 33 38. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

PeopleWare NV

+32 3 448 33 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Duwijckstraat 17
2500 Lier
 
KBO 0453 834 195

Volg ons

Talk to us