Software op maat

Software op maat

PeopleWare ontwikkelt software op maat die helemaal aansluit bij de specifieke behoeften van uw organisatie. De ontwikkeling van software op maat vraagt een zeer gespecialiseerde aanpak. PeopleWare kan terug kijken op meer dan twee decennia ervaring. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten en onze professionals voorzien u graag van de benodigde informatie.

Cloud software én mobiele software op maat

Voor de ontwikkeling van software op maat denken we vandaag zowel aan AWS serverless loud software op maat als ondersteuning van mobiele gebruikers. Medewerkers, klanten en leveranciers zijn mobiel, en verwachten van een moderne softwaresysteem op maat dat dit van om het even waar en wanneer kan gebruikt worden.

Wij staan in voor de gehele projectcyclus, gaande van analyse, over ontwerp en design, tot de ontwikkeling en in produktiestelling van de software op maat. De nazorg en support nemen wij graag voor onze rekening. Wij geloven sterk in het feit dat u zich kan onderscheiden in de markt door te kiezen voor software op maat.

PeopleWare hanteert een gestructureerde projectaanpak bij de ontwikkeling van software op maat. Wij vinden het primordiaal om nauwgezet naar uw verhaal te luisteren. We confronteren u met verrassende inzichten en denkwijzen. We vertellen wat u beter wel en niet kunt doen in het kader van uw IT-project! Human interface aspecten, waaronder ‘usability’, vormen een belangrijk aandachtspunt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In onze dienstverlening staat persoonlijk contact centraal. Daarom bent u bij PeopleWare aan het juiste adres voor de ontwikkeling van software op maat. Heeft u behoefte aan een passend advies i.v.m. cloud of mobiele maatsoftware voor uw bedrijf? Neem direct contact op met PeopleWare via het telefoonnummer +32 3 448 33 38. Wij bieden u graag een persoonlijk advies.

Contacteer ons

Andere interessante pagina's